RRETH NESH

Parket Store eshte nje kompani e cila eshte themeluar ne Shkurt te vitit 2007 me emrin Ahu sh.p.k dhe ne Shkurt te vitit 2015 u ndryshua me emrin Parket Store. Kompania jone Parket Store merret me tregetimin e parketeve te llojeve te ndryshme te Drurit dhe nje game te gjere te laminateve dhe aksesoreve shtese. Ne korporojme me markat Nderkombetare sic eshte Kronotex, Alsapan, Egger dhe Rasch. Me nje eksperience 10 vjecare ne ofrimin e parketeve cilesore dhe sherbimeve profesionale per projekte te ndryshme arreduse si zyra ,apartamente, ambjente te jashtme ,fusha sportive ,anije etj. Gjithashtu ne ofrojme dhe nje game te gjere te letrave murale si dhe te primtimeve dhe te montimit te tyre. Misioni yne kryesore eshte qe klientet te mbeten te kenaqur dhe te kene shumllojshmeri zgjedhjesh. Motoja jone eshte "Cilesi e mire cmim i ulet". Kompania jone ofron ekspertet me te mire per restaurimin dhe montimin e te gjitha llojeve te parketeve, PVC dhe letrave murale.