RRETH NESH

Parket Store eshte nje kompani e cila eshte themeluar ne Shkurt te vitit 2007 me emrin Ahu sh.p.k dhe ne Shkurt te vitit 2015 u ndryshua me emrin Parket Store. Kompania jone Parket Store merret me tregetimin e parketeve te llojeve te ndryshme te Drurit dhe nje game te gjere te laminateve dhe aksesoreve shtese. Ne korporojme me markat Nderkombetare sic eshte Kronotex, Alsapan, Egger dhe Rasch.


SHIKO ME SHUME